Luckydoodles
Australian labradoodles


Mijn naam is Fanny Lucassen en ik woon met mijn man en drie kinderen in Herwen.

Mijn hele leven staat in het teken van dieren. Vooral paarden en honden hebben mijn aandacht.  Met ons gezin zijn we ooit begonnen met een hele lieve Rottweiler, Bo. Helaas mocht zij maar 6 jaar oud worden. 

Nu de kinderen wat ouder werden en er weer wat tijd overbleef, begon het toch weer te kriebelen en kwam er een kleine ruwharig teckel, Catootje in ons gezin. Tegelijkertijd viel mijn oog op de Australian labradoodle. Onwijs lieve en zachtaardige, speels en mensgerichte honden met als groot voordeel dat ze geen haren verliezen. Ook kwam de gedachte om er mee te gaan fokken. In huiselijke sfeer, af en toe een nestje fokken lijkt mij een mooie uitdaging. Van beroep ben ik kinderverpleegkundige en ik vind dit een mooie manier om mijn zorgachtergrond te combineren met mijn liefde voor honden.

Zo kwam Guusje, de allerliefste Australian labradoodle die er bestaat, bij ons wonen. Onze verwachtingen werden overtroffen door dit fijne ras!

Ik ben in het bezit van het diploma 'besluit houders van dieren', hiermee voldoen wij aan de Nederlandse wetgeving omtrent dierenwelzijn, vakbekwaamheid en huisvesting. Ook zijn wij aangesloten bij de WALA en fokken volgens hun strenge regels en code van ethiek. Wij werken met uitsluitend geteste honden. Onze honden zijn getest op Heup Dysplasie en Elleboog Dysplasie, Patella Luxatie en de ogen zijn getest middels de ECVO test. Bovendien is het DNA van onze fokhonden getest op de meest voorkomende zieken. Op deze manier heeft u de zekerheid dat uw pup uit gezonde ouders komt.

De visie van Luckydoodles is om op een verantwoorde manier, met oog voor het welzijn van de hond te fokken. Natuurlijk wil ik mooie hondjes fokken, maar het karakter en de gezondheid vind ik toch wel het belangrijkste. De eerste weken van hun leven zal ik mijn uiterste best doen de puppy's zo goed mogelijk te socialiseren in een rustige en liefdevolle omgeving. 

Onze honden wonen allemaal in fijne gezinnen, waar ze alle aandacht en liefde krijgen die ze verdienen. 

Mocht u vragen en/of interesse hebben in een van onze pups, mail mij dan op info@luckydoodles.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina.

Vriendelijke groeten,
Fanny Lucassen


Nieuwtjes

Inmiddels hebben zowel Guusje als Senna alle gezondheidstesten met vlag en wimpel doorlopen. Zij zijn dus geheel goedgekeurd volgens de strenge eisen van de WALA. Eind 2023/begin 2024 hopen wij onze eerste puppy's te verwelkomen. 

Ook heeft onze reu Boris alle gezondheidstesten gehaald en mag nu ingezet worden als dek reu, heeft u interesse neem dan contact op via onze mail info@luckydoodles.nl
 

 

op social media delen wij regelmatig leuke filmpjes en foto's van onze Doodles. 


bekijk hier onze facebook pagina

 


bekijk hier onze Instagram pagina